Mormântul tatălui Mădălinei Manole, în stare degradantă, la doar două săptămâni de la înmormântare

 

Tatăl Mădălinei Manole a fost înmormântat pe data de 11 septembrie, după ce cu două zile înainte s-a stins din viață, din cauza problemelor de sănătate agravate de infectarea cu noul coronavirus. La aproape trei săptămâni, mormântul lui Ion Manole a ajuns în stare degradantă, semn că nu a mai trecut nimeni pe acolo.

Ion Manole a fost internat la spital, în stare gravă, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Infectarea cu virusului a agravat problemele de sănătate cu care se confrunta acesta de ceva timp, contaminarea cu COVID-19 fiindu-i fatal, în cele din urmă.

Tatăl Mădălinei Manole a fost înmormântat la Cimitirul Bolovani din Ploiești, lângă soția sa, care s-a stins din viață în urmă cu trei ani. Ceremonia a fost diferită, comparativ cu cea pe care a avut-o partenera sa de viață, din cauza infectării.

"Cei care mor de Coronavirus, nu se țin în capelă, se aduc la cimitir și duși direct la groapă. Acolo li se citește și îi îngroapă. Ei se află în coșciug sigilat. Persoanele care vin la înmormântare sunt foarte puține, numărate pe degete”, au spus angajații din cimitir, potrivit ciao.ro

Mormântul tatălui Mădălinei Manole se află într-o stare degradantă

Mormântul lui Ion Manole se află într-o stare degradantă, fiind acoperit de coroane și flori care s-au ofilit și pe care nu le-a înlăturat nimeni încă, la aproape trei săptămâni de la înmormântarea acestuia.

În timp ce mormântul Mădălinei Manole este împânzit de flori și are, în permanență, lumânări aprinse, atât din partea fanilor, cât și a rudelor, locul de veci al tatălui artistei arată deplorabil.

"Fratele Mădălinei a mai venit la mormântul ei, și mai sunt câțiva admiratori de-ai ei, fani care îi aduc flori și îi aprind lumânări. Probabil mai vin și alți membri din familie”, au spus angajații cimitirului sursei menționate anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest