„Moștenirea” tatălui Mădălinei Manole pentru fiul său! Ce i-a lăsat cu limbă de moarte

 

Ion Manole a murit miercuri, pe data de 9 septembrie, după ce a intrat în stop cardio-respirator! Starea sa de sănătate s-a degradat rapid din cauza infectării cu COVID-19. Bărbatul a părăsit lumea asta cu două mari regrete, unul dintre el lăsându-l ca „moștenire” fiului său!

În urmă cu ceva timp, Ion Manole ne-a acordat un interviu exclusiv în care a vorbit despre una dintre cele mai mari apăsări sufletești care nu îl lăsa să doarmă liniștit. Tatăl Mădălinei Manole era convins de faptul că fiica sa nu s-a sinucis, ci a fost ucisă cu sânge rece de partenerul său de viață, Petru Mircea.

„Aceasta este tragedia care ne macină și ne va măcina tot timpul, pentru că mă întreb: „De ce, Doamne, s-a întâmplat așa cum fata mea? Și singura speranța pe care o mai am este în Dumnezeu, în Divinitate, Justiția Divină, pentru că sunt convins că nu rămâne nimic neplătit și că se va afla adevărul” spunea Ion Manole.

Din păcate, Ion Manole a murit, într-un mod neașteptat, nemaiputând afla vreodată adevărul. Însă ca „moștenire” i-a lăsat fiului său dorința de a afla ce s-a întâmplat, de fapt, în seara fatidică de 14 iulie, în care „Fata cu Părul de Foc” a plecat dintre noi.

Celălalt regret cu care Ion Manole a intrat în pământ are legătură cu nepotul său. Tatăl Mădălinei a murit fără să îl vadă pe fiul regretatei artiste, din cauza relației defectuoase pe care a avut-o cu soțul cântăreței.

„Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul.” spunea fratele Mădălinei Manole cu câteva ore înainte de moartea tatălui său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest