Motivul absurd din cauza căruia Elena Ceaușescu nu o suporta pe Corina Chiriac: „Am creat un întreg curent”

 
+3 click pentru
galerie

Deși era una dintre cele mai iubite artiste din anii ’80, Corina Chiriac nu era deloc pe placul Elenei Ceaușescu, iar motivul este pe cât de absurd în zilele noastre, pe atât de normal pe vremea aceea.

În Epoca de Aur, Corina Chiriac nu era apreciată la nivel național doar pentru vocea spectaculoasă de care se bucura, ci și datorită frumuseții sale. O prezență extrem de sexy, artista reușea să stârnească invidii profunde din partea celorlalte femei, printre ele numărându-se și Elena Ceaușescu.

Corina Chiriac a fost una dintre primele artiste care au făcut furori grație vestimentației prococatoare pentru care opta atunci când urca pe scenă. Lucru care a stârnit un val de antipatii atât din partea celorlalte artiste, cât și din partea soției lui Nicolae Ceaușescu.

'Eu am fost prima interpretă care a apărut la o emisiune de seară într-o rochie mai scurtă decât pământul. Era ceea ce se numeşte o rochie midi, până la jumătatea piciorului!', a mărturisit Corina, într-un interviu pentru Adevărul.

Și chiar dacă pe vremea aceea, nu era deloc potrivit să porți o rochie scurtă, Corina Chiriac a decis să își asume riscul, pornind astfel o adevărată revoluție vestimentară.

'E adevărat, pentru o rochie ca asta trebuie să ai picioare frumoase, pentru că altfel te deformează. Oricum, se considera o enormitate pe vremea aceea. (...) Eu am venit într-o zi la filmare şi am rugat regizorul să meargă şi să-i spună că vreau să apar cu o rochie mai scurtă decât era cutuma. (...) Am aşteptat înfrigurată o oră până s-a făcut prima repetiţie, să văd dacă am voie să o port. Am intrat şi apoi am creat un întreg curent.”, a mai susținut îndrăgita artistă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest