Motivul celor două căsnicii eșuate ale Luminiței Anghel: „Nu eram compatibili la...”

 

Se spune că a treia oară este cu noroc. Așa a fost și în cazul Luminiței Anghel, care după două divorțuri marcante, și-a găsit fericirea în brațele lui Filip, bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu nouă ani. Fericită și împlinită, artista a fost pregătită să vorbească despre motivul care a dus la cele două separări de foștii soți.

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute artiste din lumea mondenă românească, nu mulți sunt cei care știu că Luminița Anghel se află la cea de-a treia căsătorie. Iar asta după celelalte două mariaje s-au dovedit a fi dezastruoase. Motivul?

Invitată în platoul unei emisiuni TV, cântăreața a dezvăluit că prima cerere în căsătorie a fost acceptată mult prea rapid, neavând timp să o treacă prin filtrul rațiunii. Iar pentru că orice relație bazată doar pe o pasiune de moment, nu are o bază, mariajul cu primul soț s-a destrămat imediat.

”Pentru că am fost cerută de nevasta de asta am acceptat prima dată. Nu a fost dragoste la prima vedere, a fost o pasiune de moment, nu ne-am potrivit deloc, nici nu ne-am cunoscut bine, nu eram compatibili la aboslut nimic”, a dezvăluit artista.

Cât despre motivul celui de-al doilea divorț, Luminița Anghel a mărturisit că a fost același ca primul, însă având o mai mare greutate, din cauza copilului pe care l-a adoptat cu fostul partener de viață.  

„Așa a fost si în prima căsătorie și la a doua, când am fost împreună cinci ani. Nu m-am grăbit să iau o decizie, am dus mult, mă gândeam mai mult la ei din jurul meu, decât la mine, plus că exista și un copil adoptat. Dar când am zis ”stop joc”, am umplut mașina și am plecat. A fost ca o eliberare de o povară”, a spus Luminița Anghel în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest