Motivul despărțirii dintre Jo și Juno! Au pus punct unei relații de doi ani jumătate: „Ne-am sufocat încontinuu”

 

Vestea că Jo și Juno s-au despărțit a zguduit showbiz-ul autohton! Cei doi formau unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din industria muzicală românească, dar au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de doi ani și jumătate! Jo a dezvăluit motivul despărțirii, cu ochii în lacrimi!

Jo și Juno au șters toate imaginile pe care le aveau împreună pe conturile de socializare, și-au dat unfollow și au decis să trăiască separat. La mai bine de două săptămâni după ce au atras atenția publică, Jo a decis să dezvăluie motivul despărțirii de Juno.

Jo a mărturisit că nu este vorba de o despărțire propriu-zisă, ci de o „gură de aer”. Pentru că au stat mult prea mult împreună, atât acasă, cât și la studio și s-au afișat constant pe rețelele de socializare, relația lor a început să scârțâie și au decis să facă o pauză.

”Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute... Nu am fost... despărțiți... Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult.”, a declarat Jo în cadrul unei emisiuni TV.

Jo a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că expunerea publică a cuplului a dăunat, în cele din urmă, iar ei nu au știut cum să gestioneze toată presiunea, ceea ce a dus la decizia de a lua o pauză pentru un moment, până când se vor simți liberi să revină la povestea de dragoste.

”Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună”, a mai zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest