Motivul din cauza căruia Codin Maticiuc refuză să se căsătorească: „Nu numai că nu contează, dar...”

 

Codin Maticiuc s-a schimbat radicat de când a devenit tată pentru prima dată! Titlul de „Crai de Dorobanți” nu i se mai potrivește deloc, de când a cunoscut-o pe mama fiicei sale, pe care o iubește la nebunie, însă cu care nu are de gând să se căsătorească. Motivul?

Codin Maticiuc trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Viața afaceristului s-a transformat total de când micuța Smaranda s-a născut, iar acum se dedică întru totul creșterii acesteia, fără să mai piardă nopțile prin cluburi, așa cum obișnuia odinioară.

Pe lângă statutul de tătic, transformarea s-a datorat și partenerei de viață care îl face fericit în fiecare zi și cu care își mai dorește un copil. Însă chiar și așa, Codin Maticiuc a explicat că în planurile lor nu intră și căsătoria.

De ce Codin Maticiu refuză să se căsătorească

Fostul „Crai de Dorobanți” a dezvăluit că motivul pentru care atât el, cât și partenera lui de viață, nu vor să se căsătorească constă în faptul că sunt de părere că actul în sine adaugă o presiune negativă asupra relației, în loc să o închege.

”Nu cred deloc în căsătorie. Nu numai ca nu contează dar aruncă o presiune negativă asupra relației. Vreau să mă trezesc în fiecare zi și sa simt că e opțiunea mea sa rămân în relația în care ma aflu. Nu am cerut-o în căsătorie. Și probabil nici ea nu ar accepta”, a spus Codin Maticiuc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest