Motivul din cauza căruia Delia nu are o carieră internațională: „Doar îmi imaginez”

 

Este talentată, este frumoasă, are atitudine, dar cu toate astea, nu este cunoscută pe plan internațional! Delia a dezvăluit care este motivul pentru care muzica ei nu răsună peste tot, peste hotare și cum se simte știind că este faimoasă doar la nivel național.

Delia este, de departe, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară! Pentru că întotdeauna a știut să se reinventeze atunci când a fost cazul, cariera sa se numără printre cele mai longevive și de succes din industria muzicală românească.

Și chiar dacă este „pe trend” de fiecare dată, nu poate fi catalogată drept o artistă internațională. Iar pe contul său de socializare a dezvăluit și care sunt motivele din cauza cărora nici nu își dorește așa ceva.

De ce Delia nu are o carieră internațională

Cei care o cunosc și o admiră pe Delia știu că artista este pasionată de călătorii, ori de câte ori având timp liber, explorând alături de soțul ei, cele mai interesante locuri din lume. 

Chiar și așa, artista a mărturisit că preferă ca trecerea granițelor să fie doar în interes personal și nu de... afaceri. Un alt motiv din cauza căruia nu și-ar dori să fie o cântăreață cunoscută la nivel internațional este stresul care i-ar răpi din bucuria de viață.

„Oricât de suficient ar suna, n-aș avea chef să o iau de la 0 într-o altă țară. N-aș avea chef să cutreier lumea în felul ăsta. Prefer să văd lumea relaxată. Mă simt atât de bine așa. E atât de bine să te bucuri și de viață mult. Nu mi-ar trebui asta. Nu-i nevoie să duc chinul și viața aia, sacrificiul. Doar îmi imaginez.”, a dezvălui Delia pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest