Motivul din cauza căruia Mirela Vaida a pierdut două sarcini: „Era foarte periculos totul”

 
+2 click pentru
galerie

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, însă nu mulți cunosc drama prin care a trecut. Înainte să le dea naștere celor trei copii minunați de care se bucură din plin, vedeta a pierdut două sarcini.

În prezent, Mirela Vaida se bucură de o viață de familie incredibilă. Cu un soț iubitor alături și cu trei copii superbi care îi fac zilele mai frumoase, prezentatoarea TV se poate declara o femei împlinită. Însă înainte ca portretul de familie să fie conturat în totalitate, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” a trecut printr-o perioadă neagră, despre care a vorbit cu lux de amănunte.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Mirela Vaida a dezvăluit că a pierdut două sarcini, însă după fiecare cumpănă trăită a încercat sa nu se demoralizeze și să nu își piardă speranța, că într-un final, va deveni mamă. Prezentatoarea TV a mărturisit că unul dintre motivele din cauza cărora femeile fac avorturi spontane este stresul, însă nu a fost și cazul ei.

„Corpul selectează natural ce e sănătos pentru tine şi ce nu. Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune. Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul. M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel.”, a spus Mirela Vaida pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest