Motivul din cauza căruia Misha refuză să mai aibă vreo relație, la trei ani de la divorțul de Connect-R!

 

Chiar dacă au trecut mai bine de trei ani de când a divorțat de Connect-R, tatăl copilului ei, Misha nu a mai avut nicio relație. Artista a dezvăluit care este adevăratul motiv din cauza căruia refuză să se îndrăgostească, din nou.

Misha și Connect-R au rămas în relații foarte bune, atât de dragul fetiței lor, Maya, cât și de dragul amintirilor frumoase pe care le împreună. Și chiar dacă ultima colaborare muzicală a ridicat semne masive de întrebare în rândul admiratorilor celor doi, în ceea ce privește o posibilă împăcare, cei doi au mărturisit că nu s-au gândit la așa ceva nicio clipă.

Dar chiar si așa, atât Misha, cât și Connect-R se înscriu pe listele celibatarilor din showbiz-ul autohton. Cât despre care este motivul artistei pentru care preferă să stea singură, fără să se reîndrăgostească, a vorbit chiar ea pe contul său de socializare.

”Nu îți este frică de o nouă iubire. Îți este frică de vechea durere”, a scris Misha.

Mesajul Mishei a recunoscut că rănile cauzate de separarea de Connect-R încă nu au fost vindecate, astfel că îi este foarte greu să primească pe altcineva în viața ei acum.  

Ba mai mult, în urmă cu puțin timp, Misha a scris un mesaj cu subînțeles care denotă faptul că dragostea pentru fostul soț nu s-a risipit, ci doar energia care îi ținea legați a avut de suferit.

”Oricât de frumos ni se pare un om, nu ne îndrăgostim de frumusețea lui, ci de energia lui. Când energia aia se transformă în altceva, începem să o căutăm în alți oameni. Și o vom găsi. Pentru că ea circulă, nu rămâne dacă nu este hrănită. Deci nu de îmbătrânire și de pierderea frumuseții trebuie să ne facem griji, ci de pierderea propriei lumini”, scria Misha pe pagina sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest