Motivul din cauza căruia Oana Roman s-a îngrășat atât de mult: „Nu băgam în mine ca un tanc”

 

Nu puține au fost momentele în care Oana Roman a fost judecată pentru numărul de kilograme pe care îl are. Pentru ca a fost ani la rând, o victimă a glumelor răutăcioase, vedeta a decis, într-un final, să lămurească din ce cauză s-a îngrășat atât de mult.

Oana Roman a vorbit despre calvarul prin care a trecut în ultimii 20 de ani. Vedeta a dezvăluit că motivul din cauza căruia silueta ei a suferit transformări majore a fost pentru că a renunțat să facă sport, imediat după Revoluție.

Fiica lui Petre Roman s-a trezit a fi protagonista presei de scandal care îi târau numele în fel și fel de subiecte mondene, iar după aceea a urmat o depresie cruntă din cauza căreia s-a dat bătută.

„După Revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost rupră de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult”, a povestit Oana Roman.

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, Oana Roman a izbucnit în lacrimi și a vorbit și despre bancurile care s-au tot făcut, de-a lungul timpului, despre silueta ei și a mărturisit că modul în care a arătat în toți acești ani nu a fost din cauza consumului excesiv de mâncare.

„La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă”, a mai explicat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest