Motivul din cauza căruia telefoanele Anamariei Prodan sunt ascultate: „N-o să îmi fac familia de rușine”

 

Anamaria Prodan este cea mai puternică femeie din fotbalul românesc! Un titlu care se obține numai prin foarte multă muncă și prin forța de a depăși toate obstacolele care îi apar în cale. Iar acum impresara are ocazia de a-și arăta, din nou, puterea, trecând cu bine peste o altă încercare, după ce a fost înștiințată că telefoanele ei sunt ascultate de procurori.  

Anamaria Prodan este anchetată de procurori în cazul meciurilor Gloriei Buzău, echipă ai cărei jucători și antrenori au fost suspendați, în urmă cu patru ani, din cauza trucării meciurilor, potrivit Gsp.ro.

Transparentă ca de obicei, impresara a mărturisit că nu are nicio legătură cu „aranjarea” meciurilor și mai mult decât atât, nu a colaborat niciodată cu vreun jucător sau antrenor de la echipa în cauză.

"Nu am avut niciodată legătură, nici cu echipa, nici cu antrenorii. Nu am avut niciun jucător sau antrenor la Gloria Buzău, niciodată.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru GSP.

Anamaria Prodan a dezvăluit că în situația se mai află câteva cunonștințe din lumea fotbalului, care au contactat-o chiar în aceeași zi pentru a o înștiința că telefoanele sunt ascultate. Soția lui Reghcampf a ținut să adauge că niciodată nu ar face ceva care să întineze imaginea familiei sale.

„Încă vreo 5-6 cunoştinţe din fotbal m-au sunat azi, să îmi spună că şi ei au fost ascultaţi. N-o să-mi permit vreodată să îmi fac familia, copiii de ruşine", a mai spus Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest