Motivul dureros pentru care Lenna Horvath împodobește bradul în fiecare an pe 18 octombrie: „Era una dintre bucuriile ei cele mai mari”

 

Cântăreața a trăit o mare dramă în urmă cu un deceniu. De atunci, „Fata cu Ochii de diamant” nu renunță la obiceiul de a împodobi bradul în octombrie.

 

În 2012, Lenna Horvath a trăit cel mai greu moment al vieții ei, atunci când și-a găsit fetița, în vârstă de 12 ani, moartă în casă. Cum copila ei este născută la data de 18 octombrie, în ultimii 10 ani, artista păstrează obiceiul de a împodobi bradul de ziua micuței. În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate la Antena Stars, vedeta a explicat de ce face acest lucru, chiar dacă mai sunt două luni până la Crăciun.  

 

"Am fost prin magazine zilele astea și am văzut că deja au băgat peste tot decorațiunile de Crăciun. Astăzi e o zi mai specială în viața mea, este ziua în care s-a născut fetița mea, pe 18 octombrie ar fi fost ziua ei de naștere. Fetița mea a murit acum zece ani, chiar astăzi ar fi ziua ei. În fiecare an, de Crăciun, împodobeam bradul împreună. Am ales culorile care îi plac ei. Sunt aceleași ornamente de Crăciun pe care le-am avut în timpul vieții fetiței mele, nu le-am schimbat de atunci, tot pe aceleași le folosesc. Era una dintre bucuriile ei cele mai mari și am ținut tradiția asta de când a murit fetița, în fiecare an, de ziua ei, eu împodobesc bradul în memoria ei și cu suferința mea, cu durerea mea, și îmi aduc aminte de lucrurile pe care le-am trăit împreună. Nu e că sunt eu nebună și m-a apucat împodobitul de brad în octombrie", a declarat Lenna Horvath în exclusivitate pentr Antena Stars.

 

Vedeta a mai dezvăluit că nu se va bucura de bradul împodobit de sărbători, întrucât va pleca într-o vacanță lungă, de peste o lună, în Asia: "O să fiu plecată toată luna decembrie, plec în concediu, în Thailanda. Vreau un moment de pauză de la muzică, de la orice, vreau câteva zile de relaxare pentru mine."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest