Motivul incredibil pentru care George Clooney le-a oferit celor 14 prieteni ai săi câte un milion de euro!

 

George Clooney a dezvăluit că le-a făcut cadou celor mai apropiați prieteni ai săi, câte o valiză cu un milion de euro! Actorul de la Hollywood a mărturisit ce anume a stat la baza raționamentului său.

„Prietenul la nevoie se cunoaște!”, o zicală care se aplică excelent în situația lui George Clooney. Înainte să devină unul dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood, starul de cinema a avut de trecut peste foarte multe obstacole în cariera sa actoricească, obstacole care au putut fi depășite mai ușor cu ajutorul celor mai buni prieteni ai săi.

După ce a dat lovitura, George Clooney a decis să îi răsplătească pe cei care i-au fost alături necondiționat, în milionae de euro! Actorul de la Hollywood a mărturisit că avea de gând să îi treacă în testamentul său pe cei 14 prieteni de suflet, însă judecând că viața este imprevizibilă, a vrut să treacă direct la fapte, fără să își mai aștepte moartea.

„Am dormit pe canapelele lor când am fost falit. M-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie în decursul anilor. Și eu i-am ajutat pe ei. Suntem buni prieteni. Și m-am gândit că fără ei nu aș fi avut nimic din toate astea. Suntem cu toții apropiați, m-am gândit că dacă, să zicem, dă un autobuz peste mine, ei toți vor fi în testament. Așa că de ce naiba să aștept să fiu călcat de un autobuz?”, a spus George Clooney.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest