Motivul pentru care Berna a intrat în depresei: „Simțeam că nu mai are rost să trăiesc…”

 

Nici pandemia de Covid 19, nici războiul din Europa nu au afectat-o prea tare pe frumoasa blondină, ci faptul că a rămas fără contul de pe rețeaua de socializare preferată.

 

Bernadette a povestit la Antena Stars că în urmă cu 3 luni a rămas fără contul de Instagram pentru care a muncit foarte mult, a urcat contend de calitate pentru a strânge cât mai mulți urmăritori. Chiar dacă evenimentul s-a întâmplat doar cu 3 luni în urmă, frumoasa blondină spune că din cauza lui a fost în depresie timp de 6 luni! Timp în care i-au trecut cele mai negre gânduri prin minte, simțindu-se inutilă.

 

''Mi s-a închis Instagramul acum 3 luni de zile și când am pățit acest lucru mi-am dorit să nu mai trăiesc. Este munca mea din copilărie, mi-au dorit să am mulți urmăritori și m-am chinuit foarte mult pentru acest cont. Mă simțeam a nimănui, singură și tristă. Am fost într-o depresie timp de șase luni'', a declarat în exclusivitate Bernadette la Antena Stars.

 

Între timp a și reușit să învingă boala. Cum, a explicat tot ea în cadrul intervenției la Antena Stars: „Am luat și anti-depresive pe bază de plante și m-a ajutat și Radu, care mi-a spus că sunt o fată puternică și frumoasă și să merg înainte. Eram în Italia cu el când mi s-a întâmplat acest lucru. Acum am o frică, o teamă în mine… aceasta este cea mai mare frică din viața mea, să nu mi se întâmple încă o dată”.

 

Cu puțin timp în urmă, Bernadette a mărturisit tot la Antena Stars că Radu este bărbatul care i-a adus zâmbetul pe buze după despărțirea de Philip. Cei doi trec printr-o perioadă mai dificilă și speră ca lucrurile dintre ei să se liniștească.

 

"În acest moment am sentimente față de ultimul meu iubit. Ne-am despărțit pentru că nu ne-am mai înțeles, dar ne-am împăcat și sunt ok. Nu știu dacă este pentru totdeauna, dar suntem bine. Eu sunt foarte bipolară și am unele momente în care mă schimb. Eu și Radu nu mai formăm un cuplu, dar am vorbit acum 2 zile. Am discutat că ne era dor, dar am preferat să rămânem distanți o perioadă.", a declarat Bernadette la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest