Motivul pentru care Bianca Drăguşanu nu a mai plecat de Paşte, în Dubai! Ce s-a întâmplat cu fiica ei: "Momente grele!"

 


Bianca Drăgușanu își făcuse planuri de Paște, însă acestea au fost anulate. Frumoasa blondină intenționa să meargă alături de mama, dar și fiica ei, în Dubai pentru prima dată. Sofia avut câteva probleme de sănătate, iar micuța ei a făcut febră mare și a avut frisoane, motiv pentru care diva și-a anulat toate planurile.

Bianca Drăgușanu va petrece Paștele acasă, asta după ce vedeta a fost nevoită să renunțe la vacanța din Dubai. Frumoasa blondină a mărturisit că starea de sănătate a Sofiei este una bună, însă ea se confruntă cu dureri mari în gât și febră.

„Nu știam ce să-i mai fac. M-am aplecat asupra ei și m-am rugat să se facă ea bine și să-mi transmită mie starea ei. Sofia e ok acum, eu am dureri mari în gât, abia vorbesc și am făcut și febră.

Nu am fost la medic, pentru că de fiecare dată știu cum să mă tratez. Acum sunt pe antibiotice. Astfel că, a trebuit să renunț la vacanța din Dubai. Vom petrece Paștele în familie, nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Dar vom merge în Dubai săptămâna viitoare.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest