Motivul pentru care Carmen Grebenișan s-a logodit cu Alex Militaru! Ce a spus despre relația cu viitorul soț

 

După ce a acceptat cererea în căsătorie de către iubitul său, Carmen Grebenișan a dezvăluit și care a fost motivul pentru care s-a logodit atât de repede, dat fiind că cei doi amorezi sunt împreună doar de câteva luni

Bat clopote de nuntă în showbiz! Carmen Grebenișan urmează să se mărite, după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Militaru, bărbatul cu care formează un cuplu de câteva luni. Și chiar dacă admiratorii ei nu au fost de acord cu relația sa și au criticat-o constant pentru alegere, pe baza aspectului fizic al partenerului, fosta concurentă de la „Asia Express” nu a dat ascultare criticilor și și-a ascultat inima.

De ce s-a logodit atât de repede

Carmen Grebenișan a dezvăluit pe pagina sa de socializare motivul logodnei cu Alex Militaru. Potrivit spuselor ei, Alex Militaru este bărbatul ideal, este cel care o motivează în fiecare zi să aibă o viață mai bună și cel care o inspiră să devină cea mai bună versiune a sa!

”Să fii cu cineva care te motivează să ai o viață și mai bună, pentru că relațiile sunt mai mult decât sentimentul acela de iubire. Într-o relație trebuie să vă inspirați unul pe celălalt încât în fiecare zi să deveniți cea mai bună versiune a voastră”, a fost mesajul postat de Carmen Grebenișan pe pagina sa de Instagram.

Cât l-a costat inelul de logodnă

Inelul de logodnă pe care Alex Militaru i l-a oferit lui Carmen Grebenișan atunci când a cerut-o în căsătorie a costat 37.000 de lei! Viitorul soț al celebrei vloggerițe nu se uită la bani atunci când vine vorba de fericirea roșcatei!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest