Motivul pentru care Dorian Popa nu poate deveni tată! „Mă fac să nu fiu apt să dau viaţă”

 

Dorian Popa este într-o relație stabilă cu Claudia Iosif de câţiva ani, dar cu toate acestea nu au dat niciun semn că urmează se căsătorească, iar de copil, nici nu mai vorbim. Chiar dacă toată lumea a presupus că motivul pentru care nu vor să devină părinţi este acela, că îşi doresc să se focuseze pe cariere, se pare că adevărul este cu totul altul!

Dorian Popa a rupt tăcerea şi a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu poate deveni tată, momentan. Este cunoscut faptul că artistul este client fidel al sălilor de forţă, pentru a-şi menţine trupul de Adonis. În combinaţie cu exerciţiile fizice, acesta ia şi foarte multe suplimente nutrive, iar din cauza consumului des, nu este apt să facă la momentul actual, un copil.

Dorian Popa este conştient de faptul că bebeluşul ar putea fi afectat de substanţele pe care le consumă, tocmai de aceea nu vrea să joace la risc. Mai mult de atât, cântăreţul a mărturisit că atunci când se va simţi pregătit să devină tătic, va lua toate măsurile de precauţie, pentru a avea certitudinea că bebeluşul nu va suferi, în niciun fel.

Suplimentele pentru sală i-au dat mari bătăi de cap lui Dorian Popa şi în trecut. Din cauza excesului, artistul a ajuns pe masa de operaţii. Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale, suferind de amigdalită cronică, boală pe care a moştenit-o de la tatăl său, dar care s-a agravat din cauza substanţelor consumate.

„Medicul mi-a spus că suplimentele pentru sală e posibil să fi contribuit. E o intervenție de 15 minute. Se face cu un laser, ții gură deschisă și gata”, a explicat Dorian Popa, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest