Motivul pentru care Elena Gheorghe nu a preluat numele soțului după căsătorie: „Așa a fost deal-ul!”

 

Elena Gheorghe este căsătorită cu Cornel Ene de mai bine de un deceniu și, în pofida acestui fapt, nu și-a schimbat numele de familie până acum.  

 

Elena Gheorghe și Cornel Ene își trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 10 ani. Au împreună doi copii și formează o familie fericită. Un singur aspect a trezit curiozitatea fanilor artistei în tot acest timp: de ce, după căsătorie, ea nu a preluat numele soțului, așa cum se întâmplă în majoritatea situațiilor în mariajele din România.

 

În cadrul unui interviu acordat celor de la Evenimentul Zilei, artista a ținut să risipească misterul asupra acestui aspect. Ea a declarat că ideea de a-și păstra numele de fată și după căsătorie a aparținut chiar soțului ei,  Cornel.

 

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a spus artista.

 

Ea a preciazat că faptul că au nume de familie diferite nu a constituit până acum niciun impediment. Elena Gheorghe a declarat că nu a întâmplinat probleme procedurale nici măcar la vamă, atunci când a plecat cu copiii și soțul în excursii peste hotare.  

 

„Când am plecat în vacanțe cu copiii nu am avut probleme din astea birocratice, cu procură, fără procură. Suntem ambii părinți acolo cu ei, nu ne trebuie niciun act. Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel.”, a precizat Elena Gheorghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest