Motivul pentru care Kanye West s-a filmat în timp ce urina pe premiul lui Grammy! A fost dat afară de pe Twitter! VIDEO

 

Kanye West s-a filmat în timp ce urina pe premiul lui Grammy, iar gestul lui a fost dur taxat de platforma Twitter, care i-a dat un timeout de 12 ore! De ce a comis-o din nou?

Face ce face și reușește să șocheze! Așa cum a făcut-o și de această dată, după ce s-a filmat în timp ce urina pe premiul lui Grammy. Urmăritorii lui Kanye West au avut parte, cu adevărat, de o experiență neplăcută, după ce rapper-ul a plasat statueta obținută pentru realizări deosebite în domeniul muzical, în toaletă și a urinat pe ea! Toată scena a fost filmată și publicată pe contul lui de Twitter.

Care a fost motivul filmării șocante

Potrivit presei internaționale, Kanye West ar fi recurs la acest gest sfidător, în semn de protest pentru modul în care industria muzicală îi tratează pe artiștii de culoare.

Gestul lui a fost condamnat de foarte multe persoane care l-au acuzat de susținerea supremației albilor, dată fiind afilierea cu Donald Trump. Criticile l-au scos din sărite, făcându-l să posteze numărul de telefon al redactorului-șef de la Forbes, divulgând informații cu caracter personal.

Din cauza gestului, platforma Twitter i-a dat un timeout de 12 ore. Astfel că celebrul rapper a fost dat afară de pe rețea timp de 12 ore, după cum a dezvăluit chiar un amic de-al său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest