Motivul pentru care Mihai Trăistariu a ratat Eurovisionul! „Uite așa stau un an pe tușă”

 

Cântărețul a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, de ce nu a acceptat să mai participe la preselecția pentru prestigiosul concurs muzical european.

 

Mihai Trăistariu a devenit un nume de rezonanță în muzica românească după ce a reprezentat România la Eurovision în 2006, cu piesa Tornero. Atunci s-a clasat pe poziția a patra, totalizând 172 de puncte, Spania și Moldova oferind punctaj maxim reprezentantului României. De atunci, artistul a mai participat în 11 rânduri la preselecțiile naționale, nu însă și în acest an. El a explicat în exclusivitate la Antena Stars care a fost motivul care l-a determinat să nu-și încerce încă o data norocul. Trăistariu a spus că a primit peste 40 de piese de la compozitori, dar niciuna nu i s-a părut fantastică.

 

„Nu am renunțat definitiv, am renunțat pentru anul acesta. Eu primesc piese. Pentru Eurovision, am observat că există niște compozitori Eurovision, așa i-aș numi (...) Ăștia mă caută pe mine în fiecare an și îmi trimit piese. Am primit cam 40 de piese și anul acesta. Și anii trecuți primeam cam 50-60 de piese. Însă niciuna nu mi s-a părut atât de wow. (...) Eu le explic compozitorilor: dacă nu e una mai bună decât Tornero, dacă nu simt eu că fac senzație cu ea, nu mă bag”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

 

Artistul își dorește să mai reprezinte România la Eurovision, dar așteaptă până când va considera că o nouă piesă poate din nou să rupă topurile, așa cum s-a întâmplat cu Tornero: „Uite așa stau un an pe tușă. Nu îmi place să stau și să privesc doar la televizor. Eu vreau să fiu direct în concurs, vreau să reprezint țara, vreau să câștig pentru România că, de fapt, acesta este țelul meu, dar am și jurat că nu mă mai înscriu doar așa de dragul de a mă înscrie. Trebuie să fie o piesă ca lumea, o piesă wow. Și e greu de făcut pentru că Tornero a fost un succes și s-a difuzat și la radiouri în peste 30 de țări”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest