Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu mai vrea să se pozeze în ipostaze deocheate: „M-am chinuit puțin”

 

Chiar dacă deține un talent incontestabil, în ultima vreme, Mihai Trăistariu a ajuns în atenția presei, din cu totul și cu totul alte motive. După ce o perioadă îndelungată s-a pozat în ipostaze care mai de care mai deocheate, cântărețul a dezvăluit că a încetat să se mai expună așa și a mărturisit și care este motivul deciziei sale.

La o simplă căutare pe internet a numelui Mihai Trăistaiu, veți găsi, cel mai sigur, diverse poze în ipostaze indecente cu cântărețul. Iar asta pentru că după ce a intrat într-un con de umbră pe plan profesional, artistul a vrut să facă publicul să își reamintească de el, fără să conteze prin ce mijloace. Astfel că a început să pozeze mai... neortodox.

După ce s-a creat mare vâlvătaie în jurul postărilor lui, Mihai Trăistariu s-a mutat pe o platformă care este dedicată în totalitate fotografiilor de genul, care i-a adus și destul de mulți bani. Chiar și așa, artistul a mărturisit că nu își mai dorește să fie protagonistul scenelor de aceste fel, din cauza faptului că dezbaterea îndelungată a subiectului l-a făcut să se simtă extrem de inconfortabil.

„E un subiect care tot s-a discutat și dacă îl mai discut sau rediscut nu mă mai simt confortabil”, a declarat el la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

S-a reprofilat

Invitat în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, Mihai Trăistariu a dezvăluit că s-a axat pe dezvoltarea afacerii în imobiliare, fiind un alt motiv pentru care a încetat să se pozeze în ipostaze deocheate.

„Am niște apartamente și am început turismul. Sunt foarte bucuros de treaba asta și sunt încântat că sună lumea și își face rezervări pentru vară. E un domeniu nou pentru mine, dar îmi place să mă ocup și de altceva. Trebuie să mai fac și altceva”, a povestit Mihai Trăistariu în cadrul emisiunii prezentate de Răzvan și Dani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest