Motivul pentru care Radu Mazăre se va căsători în penitenciar! Mama fostului edil a spus tot

 

Mama lui Radu Mazăre a oferit noi informaţii despre starea fiului ei din închisoarea Rahova. Deşi situaţia nu este deloc roz pentru fostul edil, iată că a adus o urmă de bucurie în sufletul mamei sale. Aceasta a declarat că este încântată că se căsătoreşte, în sfârşit, lucru care o măcina de câţiva ani.

Chiar dacă circumstanţele nu sunt aşa cum şi-ar dori o mamă pentru copilul ei, Radu Mazăre este pregătit pentru pasul cel mare. Şi nu oricum. Ci în timp ce se află încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Vineri dimineaţă, mama fostului edil al Constanţei a făcut câteva declaraţii legate de starea băiatului ei, dar şi despre stadiul pregătirilor de nuntă. Roxana, viitoare mireasă va ajunge în ţară abia la sfârşitul lunii, iar cel care este însărcinat cu responsabilităţile rochiei, verighetelor şi tuturor detaliilor aferente unei nunţi, este nimeni altul decât fratele lui Radu Mazăre.

"Vine spre sfârșitul lunii. Asta cu rochia, cu inelele e în sarcina lui Mihai, fratele lui. Nu se poate, nu ai ce să pregătești. Meniu nimic, zero. Chiar am întrebat și eu că soțul meu în 1975 a pus niște vin și a scris pe etichetă că se va deschide la nunta lui Radu, dar acum am întrebat și nu se poate. Nu știu cine vor fi nașii, își dorește pe cineva. (...) La capitolul ăsta am lucrat destul de mult de-a lungul anilor să îl lămuresc să se însoare. Lumea s-a schimbat. Cred că acum o și iubește. Sunt împreună de ani de zile. E de apreciat că stă lângă el în situația asta. E de apreciat A vrut să facă un gest care să îi compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei", a declarat mama lui Radu Mazăre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest