Motivul pentru care Sânziana Buruiană s-ar întoarce în țară: „La Budapesta e ordine, la noi e un haos total”

 

De aproape un an, Sânziana Buruiană trăiește în capitala Ungariei și e încântată de viața pe care o duce. Totuși, un singur lucru ar putea-o determina să se întoarcă în țară.

 

Sânziana Buruiană a prins un contract la un post TV din Ungaria și îi merge bine. Așa că și-a luat cele două fetițe și soțul și de un an încoace trăiesc la distanță de România, în Budapesta. În general, vedeta e super-mulțumită de viața pe care o duce acum împreună cu familia ei, însă nu exclude o revenire în țară. Și asta pentru că fata ei cea mare a împlinit vârsta să fie dată la școală.

 

„Sunt foarte bine, sunt plecată din țară, momentan sunt cu cele mici la Budapesta. Așteptăm, poate, să ne întoarcem de sărbători acasă, de Paște. Pe fetița cea mare trebuie să o înscriu la școală, acum încep inscrierile, iar celei mici trebuie să-i fac câteva vaccinuri pe care n-am reușit încă să le fac. Dacă nu, va veni familia aici să ne viziteze și să facem Paștele împreună. Vreau să avem un Paște în familie”, a povestit Sânziana Buruiană, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.

 

Sânziana Buruiană nu a găsit în capitala Ungariei o școală cu predare în limba română, drept urmare va trebui să-și înscrie fata la o școală din țară. Totuși, vedeta nu e prea dornică să revină în România, fiind încântată de viața din Budapesta.

 

„Din toamnă va intra la școală cea mare, dar nu în Budapesta, cred că în România, aici nu știu dacă se face limba română în școli, așadar, va fi mai dificil. Nu stiu momentan dacă ne vom întoarce în țară, vom lua la momentul respectiv o decizie. Îmi este dor așa, dar nu prea mult. Aici este o viață mult mai liniștită și frumoasă, iar pentru cele mici la momentul de față, am observat o anumită ordine în creșterea copiilor. La noi este mult mai multă zăpăceală, un haos total”, a spus vedeta, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest