Motivul real al despărțirii dintre Răzvan Simion și Lidia Buble: „E greu să îți schimbi convingerile, propria personalitate”

 

Când toată lumea aștepta să vadă o nuntă grandioasă, Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble după cinci ani de relație. Vestea a picat ca o bombă în lumea mondenă din România, mai ales că nimic indica faptul că lucrurile scârțâie între ei. Acum, însă, a ieșit la iveală motivul real care a dus la separarea celor doi.

De la anunțul despărțirii făcut de Răzvan Simion au trecut aproximativ două luni. Chiar și așa, între timp nu s-au aflat prea multe detalii despre motivul care a cauzat separarea... până acum.  

Un apropiat din anturajul lor a dezvăluit că lucrurile nu stăteau atât de roz între cei doi, din cauza lui Răzvan Simion care nu se simțea pregătit să își schimbe religia pentru Lidia Buble - din creștin ortodox, în penticostal, lucru care a deranjat-o enorm pe artistă, dat fiind că tatăl ei este pastor.

Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.” a declarat un apropiat al celor doi.

Odată cu amânarea momentului de a se boteza în religia artistei, relația lor a început să scârțâie, într-un final producându-se ruptura definitivă. Mai mult de atât, din cauza stricteții religiei artistei, sărbătorile le petreceau împreună, Răzvan Simion cu copiii săi, iar Lidia Buble, la Oradea, alături de familia ei.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, a mai spus apropiatul celor doi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest