Motivul real din cauza căruia Meghan Markle a părăsit Familia Regală! Ce i-a interzis Regina Elisabeta ducesei

 

Decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se distanța de Casa Regală Britanică a șocat opinia publică. Cei doi au decis să renunțe la rangul de „seniori” din Familia Regală, fără să se consulte cu Regina Elisabeta și Prințul Charles... iar asta din cauza interdicțiilor pe care Ducesa de Sussex le-a primit din partea Reginei.

Fosta patinatoare Rose Adkins Hulse susține că motivul real din cauza căruia Meghan Markle a părăsit Familia Regală a constat în interdicțiile pe care le-ar fi primit din partea Reginei, atât în ceea ce privește stilul de viață, cât și în cariera de actriță pe care o avusese până în acel moment.

Rose, soția lui George Hulse, nepotul unui baron, Sir Hamilton Westerow Hulse a dezvăluit pentru revista Tatler că decizia lui Meghan Markle de a pleca din sânul regalității britanice a fost luată pentru că Regina nu i-a permis să își impună propriile reguli, fiind obligată să le urmeze pe cele care existau de zeci de ani.

„Nu cred că a fost dispusă să facă parte din acel mod de viață (n.r. regal). A vrut să-și facă propriile reguli și asta este trist”, a spus Rose Adkins Hulse.

Mai mult de atât, fosta patinatoare este de părere că Meghan Markle și-ar fi putut folosi poziția în Casa Regală pentru a promova egalitatea și pentru a implementa principiile pe care le susține cu atâta tărie, în loc să renunțe rangul de „senior” și să revină, din nou, în showbiz.

„Ca model, Meghan ar fi putut învăța populația că toți oamenii sunt la fel…indiferent de culoarea lor. Acesta era un lucru mare pe care-l putea face din poziția sa, ca parte din Familia Regală. În schimb, s-a întors în California pentru a face o înțelegere cu Netflix”, a spus dezamăgită Rose, conform The Sun. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest