Motivul real din cauza căruia Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit! Vedeta, părăsită de soț pentru o femeie mai bogată!

 

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă atât pentru apropiații celor doi, cât și pentru cei care îi urmăreau pe social media. Noi informații despre despărțirea lor au ieșit la iveală, iar potrivit surselor apropiate cuplului, vedeta a fost părăsită de soț pentru o femeie mai bogată.

Șoc pentru Oana Roman! După ce vedeta a făcut anunțul divortului, au ieșit la iveală uluitoare legate de motivul despărțirii dintre cei doi. Potrivit apropiaților cuplului, Marius Elisei ar fi părăsit-o pe Oana Roman și ar fi început o nouă relație alături de o femeie înstărită.

Se pare că cei doi s-ar fi cunoscut pe social media și au început să vorbească intens în ultima perioadă. Mai mult de atât, Marius Elisei și-ar fi petrecut Sărbătorile de Iarnă alături de noua iubită.

Și chiar dacă Oana Roman ar fi simțit toate aceste lucruri de dinainte de despărțire, a preferat să nu îi reproșeze nimic lui Marius, sperând că este vorba de o o simplă toană de a lui și că totul va reveni la normal.

Din păcate, lucrurile au stat diferit și în ciuda avertizărilor făcute de apropiați, Oana Roman a mers până la capăt, apărându-și soțul, dar și reputația familiei, însă nu a reușit, după cum se poate observa.

”Deznodământul acesta va fi doar că nu știu sub ce formă și când. ( n.r despre divorț). Din punctul meu de vedere nu, și nici din al lui. Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!”, a fost o parte din mesajul Oana Roman pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest