Motivul real din cauza căruia Rona Hartner și Herve Camilleri s-au despărțit: “Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi”/ VIDEO

 

Rona Hartner și Herve Camilleri au decis să meargă pe drumuri separate la nici doi ani după ce au făcut nunta! În direct la “Star News”, actrița a dezvăluit care a fost motivul real din cauza căruia s-a despărțit de cel care i-a fost alături în cele mai grele clipe.

Mai transparentă ca niciodată, Rona Hartner a explicat ce anume a stat la baza deciziei de a se despărți de soțul ei, în direct la “Star News”. Actrița a mărturisit că este în relații foarte bune cu Herve Camilleri, în ciuda faptului că au hotărât să meargă pe drumuri separate.

„Va fi un divorț foarte frumos. (…) Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură.

Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. (…) Sunt foarte împăcată cu decizia asta.Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a declarat Rona Hartner

Motivul real din cauza căruia Rona Hartner și Herve Camilleri s-au despărțit

Cât despre motivul real din cauza căruia s-au despărțit, vedeta a precizat că cel mai mare conflict dintre ei a constat în faptul că în Biserica Catolică nu a fost anulat încă mariajul pe care Herve l-a avut înainte, astfel că Rona a considerat că soțul ei încă este legat de fosta parteneră de viață în fața lui Dumnezeu.

„Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla. (...) La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila o vedea”, a mai explicat actrița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest