Motivul separării dintre Mihai Onilă și soția sa! A rămas fără casă și fără mașină

 

Mihai Onilă și soția sa și-au spus „Adio”. Artistul a oferit primele declarații pentru Antena Stars, unde a dezvăluit ce anume a dus la separarea de partenera de viață. Și-a pierdut fiica în urmă cu patru ani, iar acum două luni, a rămas și fără soție, și fară un acoperiș deasupra capului.

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Mihai Onilă pe contul său de socializare, prin intermediul unui mesaj surprinzător. Artistul a intrat în direct prin telefon, la Antena Stars, unde a vorbit cu lux de amănunte despre situația în care se află.

„S-a încheiat acum două luni printr-o discuție amiabilă și de comun acord. După ce ieșim din criză putem merge la Tribunal. Avem o poveste. Ne-am căsătorit când aveam 25 de ani.”

Actele de divorț vor fi semnat imediat după ce pandemia de coronavirus nu va mai reprezenta o problemă și vor putea merge la Tribunal.

De ce s-au despărțit

Mihai Onilă a dezvăluit că după ce le-a murit fetița din cauza unei tumori, în urmă cu patru ani, relația lor a fost grav afectată. Chiar dacă a crezut că sentimentele de tristețe și de durere îi vor apropia, se pare că în cele din urmă au dus la ruptura dintre ei.

„Cred că pierderea fetiței a răcit sentimentele. Am crezut că ne-a apropiat. Au existat resentimente din ambele părți, chestii care ne-au făcut să ne îndepărtăm”, a mai spus Mihai Onilă.

„Acum sunt pe cont propriu. Ideea de a cere un sfat a fost adresată prietenilor mei, cei care mă cunosc... Pur și simplu întrebarea mi-a trecut prin cap și am zis s-o expun pentru a-mi crea o imagine”, a continuat artistul, explicând de ce a scris acele rânduri pe social media.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest