Motivul sinuciderii Mădălinei Manole, scris în biletul de adio lăsat familiei: „Trebuie să mă opresc aici”

 

Mădălina Manole părea că le are pe toate. Chiar dacă era considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste românce, cât și o femeie frumoasă cu o familie minunată, pentru cântăreață nimic nu i-a putut aduce alinarea.

Vestea sinuciderii sale a picat ca o bombă în inimile tuturor care o cunoșteau, mai ales că nu au putut înțelege niciodată motivul pentru care a comis o faptă atât de dură. Dar înainte să își pună capăt zilelor, Mădălina Manole a scris un bilet de adio, în care a explicat de ce nu a mai vrut să trăiască.

Pe data de 14 iulie 2010, Mădălina Manole și-a curmat suferința, dar a lăsat în urmă, o mulțime de suflete îndurerate și confuze din cauza deciziei sale. Tocmai de aceea, foarte multe persoane au refuzat să creadă că a fost vorba de o sinucidere și au luat în calcul, posibilitatea unei crime.

Însă toate supozițiile au dispărut și toate întrebările și-au găsit răspunsuri, atunci când biletul de adio pe care l-a scris înainte să se sinucidă, a fost făcut public. Mădălina Manole a descris starea în care se afla și a vorbit despre copilul pe care l-a lăsat în urmă, dar pe care nu l-ar mai fi putut crește, în continuare, din cauza durerii pe care o simțea.

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu!”, așa a început Mădălina Manole biletul de adio. 

Și chiar dacă știa că este înconjurată de oameni care o iubesc, din biletul de adio se înțelege că depresia care o prinsese în mreje era deja adânc înrădăcinată în sufletul și mintea ei, pentru a o mai putea să gândească limpede asupra acțiunilor sale.

„Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…)nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!” a mai scris Mădălina Manole, în biletul de adio.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest