Mugur Mihăescu, declarații controversate despre vaccinul anti-COVID: „Va fi mai degrabă anti-frică”

 

Mugur Mihăescu a făcut o serie de declarații controversate despre vaccintul anti-coronavirus. Actorul susține că leacul va fi unul mai degrabă „anti-frică”,  nicidecum unul care va vindeca infectarea cu COVID-19.

De la începutul pandemiei de coronavirus, Mugur Mihăescu și-a prezentat opinia despre situația actuală din lume. La unul dintre protestele anti-COVID, actorul a fost portavocea a 200 de persoane care erau împotriva carantinării. Fără măști, fără să respecte distanțarea socială, cu mesaje despre libertate și conspirații, „Garcea” a fost de la bun început împotriva măsurilor de siguranță luate în contextul actual.   

Acum, este și împotriva vaccinului anti-coronavirus pe care îl consideră unul „anti-frică”, nu care va avea rol de vindecare: ”Vaccinul ăsta, al cui o fi el, e realizat pe baza unei tulpini a nenorocitului ăstuia de virus. Or, ca orice ființă vie, și acest virus va încerca să supraviețuiască printre oameni, deci va căuta să se transforme. Ăsta va fi mai degrabă un vaccin anti-frică, care ne va permite să încercăm să ne reluăm viețile de altădată!”, a declarat Mugur Mihăescu pentru impact.ro.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Mugur Mihăescu a pierdut o afacere de aproximativ două milioane de euro, lucru care nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi fost luat peste picior, atunci când și-a dorit să urmeze modelul suedez, după cum chiar el susține.

”Am încercat să promovez cât am putut și cui m-a ascultat modelul suedez. Încă din martie am făcut asta, dar nu am reușit prea multe. Am primit doar reacții de genul ”S-a trezit și Leana să vorbească” sau ”Ce mai vrei. Garceo?!„, sau ceva de genul ”ce mai vreți voi, ăștia, care lungesc cu apă borșul ca să câștige o groază de bani!”, a mai spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest