Mugur Mihăescu, viaţă de magnat! „Garcea” locuieşte într-un adevărat palat!

 

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciaţi şi cunoscuţi actori din spaţiul românesc. Chiar dacă o bună perioadă de timp s-a ascuns de lumina reflectoarelor, iată ca în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Acces Direct a oferit o parte din povestea vieţii sale, oamenilor care îl apreciază şi care îl iubesc.

Mugur Mihăescu a povestit că atunci când era mic era o fire destul de năstruşnică, comportament care deseori era pedepsit de mama lui, care l-a „pişcat” până la 18 ani. Dar o merita, după cum chiar acesta a declarat.

Cel cunoscut pentru rolul „Gargea” este un bărbat care are tot ce îşi doreşte. Pe lângă faptul că are o familie extrem de frumoasă, nici pe plan financiar nu o duce deloc rău. Actorul are un adevărat palat în care locuieşte, alături de cele mai importante persoane ale vieţii sale, dar totul se datorează muncii depuse şi ambiţiei pe care a avut-o de-a lungul timpului.

"Primii bani au venit când l-am buzunărit pe bunicul. Apoi de la sorcovă. Bunicul lăsa intenţionat 2-3 lei prin buzunare. Am vrut să mă fac inginer, că mi-a plăcut matematica, doar că la facultate mă puneau să învăţ organele maşinii. Eu eram la calculatoare şi voiam altceva. Am făcut opt ani de facultate, că am fost repetent. La anul 4 m-a prins nevastă-mea din urmă. În anul 4 am avut materii la care îmi era greaţă să merg, m-au lăsat iar repetent. Apoi am intrat în anul 5", a spus Mugur Mihăescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest