Mutarea surpriză a Biancăi Drăguşanu, în plin scandal cu Alex Bodi! Cine o susţine după divorţul controversat: ”Un om echilibrat”

 

În timp ce se spune că Alex Bodi ar fi plecat să se întâlnească cu moldoveanca, ce i-a băgat scandalul în casă, Bianca Drăguşanu pregăteşte şi ea o deplasare periculoasă. Blondina a oferit declaraţii exclusive pentru Antena Stars şi a mărturisit cine o susţine după tot conflictul cu fostul soţ.

Bianca Drăguşanu surprinde, din nou, în scandalul cu Alex Bodi. În plină pandemie de coronavirus, blondina a postat un mesaj, cel puţin interesant, pe pagina ei personală de pe social media. Fosta soţie a lui Alex Bodi a încărcat o imagine cu marea, la care a ataşat următorul mesaj: „Ne vedem mâine unde ne-am întâlnit prima oară!”, iar mai jos a adăugat „Ne vedem la apus”.

Deşi nu a specificat pentru cine este mesajul, fanii au speculat că Bianca se va urca în avion şi se va duce după fostul ei soţ care este plecat din ţară. Toată lumea ştie că Alex Bodi şi blondina s-au cunoscut în luna august, la mare.

Ulterior, Bianca Drăguşanu a revenit şi a explicat la cine se referă, de fapt, în acel mesaj! Prin intermediul unei conversaţii telefonice pentru Antena Stars, blondina a oferit primele declaraţii vizavi de postarea pe instagram. Pentru că şi-a dorit să lămurească situaţia întru totul, vedeta a precizat că pleacă, pur şi simplu, într-o vacanţă alături de prietena ei cea mai bună.

„Poetul a vrut să spună că pleacă într-o vacanţă binemeritată, nicidecum că pleacă după cineva. Eu nu am după cine să plec. Eu sunt Bianca Drăguşanu şi cred că merit o vacanţă pentru a mă detaşa de toate cele întâmplate în ultima perioadă. Eu sunt un om echilibrat, mi se pare că s-a exagerat foarte mult cu totul, cu toată situaţia în sine. Consider că este mai mult decât evident că drumurile s-au separat de mai multă vreme. Deci, plec într-o vacanţă binemeritată cu prietena mea cea mai bună. Atât. Spun asta pentru că au apărut tot felul despeculaţii, ca aş alerga după oameni sau situaţii." a spus Bianca Drăguşanu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest