Mutu, luat în vizor! Cristian Ţopescu, vorbe grele la adresa fotbalistului: "Nu are bun simţ!"

 
+2 click pentru
galerie

Adi Mutu a avut parte de o carieră înfloritoare. A trecut de la extaz la agonie, iar acum a intrat în gura lumii

Un adevărat talent, Mutu a avut parte de o evoluţie uimitoare. În 2000, fotbalistul a plecat de la Dinamo ca să facă furori la Inter Milano, la Verona, la Parma şi în cele din urmă la Chelsea Londra unde a câştigat sume de bani la care nici nu ar fi putut să viseze.

Din păcate, n-a reuşit să controleze lucrurile cum trebuie şi-a pierdut contractul cu Chelsea. Cristian Ţopescu a fost destul de dur la adresa la fotbalistului. "Odată ajuns la Chelsea, i-a căzut în cap un imens sac cu bani. Cu aceşti bani a ajuns la cocaină, la celebrul scandal şi uite aşa a ajuns să rămână fără contract la Chelsea. Practic, aşa a început declinul lui Adi Mutu. Şi-a revenit apoi, s-a întors în Italia, dar după puţin timp a fost prins din nou cu nişte substanţe".

Comentatorul speră ca fotbalistul să se mobilizeze până la urmă şi să facă o figură bună măcar la Petrolul Ploieşti. "Are talent cu carul, dar acest talent trebuie dublat şi de alte calităţi, pe care el nu le-a avut: perseverenţă, consegvenţă, conştiinciozitate. E bine că, acum, pe final de carieră a ajuns la Petrolul Ploieşti, unde sper să facă treabă bună, însă nu ştiu dacă va mai prinde echipa naţională".

Cristian Ţopescu a avut grijă să-l comenteze pe fotbalist chiar şi dincolo de performanţele sportive. "Despre omul Adi Mutu, nu mă pot pronunţa prea mult. Pot să spun doar că nu are bun simţ. În sensul că, dacă l-ar fi avut, n-ar fi căzut pradă acestor ispite, din afara terenului de joc şi nu şi-ar fi ratat cariera."

Nu ştim ce au de împărţit, dar cert este că Ţopescu l-a atacat în mod direct pe Adi Mutu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest