N-a mai avut timp! Ce regret l-a măcinat până în ultima clipă de viață pe Costin Mărculescu

 

Moartea lui Costin Mărculescu i-a luat pe toți prin surprindere. Trupul actorului neînsuflețit a fost găsit în cada apartamentului său, în stare avansată de putrefacție, semn că a rămas fără suflare în urmă cu trei - patru zile, coincizând cu perioada în care vecinii i-au sesizat absența.

Vestea morții actorului a picat ca o bombă în lumea mondenă. Cunoștințe, prieteni și toți oamenii care i-au fost apropiați au împânzit pagina lui de socializare cu mesaje cutremurătoare, încărcate de durere și dor.

Care a fost cel mai mare regret

Costin Mărculescu a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că poartă în suflet o povară pe care o duce de o bună bucată de timp, dar chiar și așa, încearcă să nu se descurajeze pentru că mai are timp. Numai că nu a mai avut, iar apăsarea l-a urmat până în mormânt.

Actorul a povestit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că și-ar fi dorit să aibă copii, însă din cauza stilului de viață haotic nu a reușit să se pună la casa lui până la vârsta de 51 de ani.

”Unul dintre marile mele regrete este că nu am avut copii, că nu am copii, că puteam să am copil de 25-30 de ani, care să fie acum mari, să se bucure de mine, cu mine și cu realizările mele și să fie prietenii mei. Bine, nu sunt oricum ultimul caz, că Charlie Chaplin a făcut copil la 70 de ani. (...) N-am reușit să am familie și copil pentru că am zburat din floare în floare și am fost așa, între ghilimele, golănaș. Îl am pe Maxi (n.r. cățelușul)”, povestea el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest