N-ai mai văzut niciodată așa ceva! Cele mai ciudate dependențe!

 
+3 click pentru
galerie

 Oamenii au fel de fel de obsesii. Unii mănâncă prea multă ciocolată, alții nu pot renunța la tutun sau alcool. Există, însă, persoane cu plăceri… cel puțin neobișnuite!

Jennifer, o tânără de 27 de ani din SUA, adoră să mănânce… salteaua de la pat. Această plăcere a sa a început la vârsta de cinci ani, când ea a mâncat salteaua de la mașina părinților. De-a lungul timpului, a ajuns să consume aproape un metru pătrat de burete pe zi. Acum este atât de rău, încât o pândește pe mama sa când e plecată de acasă, ca să se poată înfrupta din patul ei.

Medicii o avertizează că “pofta” ei îi poate provoca blocaje interstinale și chiar moartea. Cu toate acestea, tânăra susține că nu se poate abține.

O altă ciudățenie este obsesia lui Robert, de 23 de ani, care este înnebunit după pungile de plastic. Declară că nu simte o plăcere mai mare, decât atunci când gustă din plasele cu pricina.

Cea mai scârboasă dependență este, însă, cea a unei femei de 22 de ani, Keisha, care adoră să miroasă scutece murdare. Și pentru a nu rămâne fără ele, are grijă să își alimenteze stocul ori de câte ori poate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest