N-ai văzut-o niciodată aşa! Anamaria Prodan, transformare totală de look! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan reuşeşte să ne surprindă, de fiecare dată! Chiar dacă este cunoscută pentru stilul extravagant, cu toate aceste, nimeni nu a văzut-o vreodată aşa! Recent, sexy impresara a postat o imagine pe pagina personală de pe social media, cu care şi-a uimit admiratorii.

Întotdeauna la modă şi în pas cu trendurile actuale, Anamaria Prodan nu a făcut excepţie de la regulă nici de această dată. În ultimul timp, cât mai multe dive, atât de la noi, cât şi pe plan internaţional, au apelat la peruci pentru a avea parte de o schimbare rapidă şi drastică de look.

Şi fix așa a făcut şi Anamaria Prodan! Sexy impresara a optat pentru o perucă blondă, cu breton, iar sesiunea de fotografii nu a întârziat să apară. Odată cu imortalizarea momentului, a publicat imaginea pe reţelele de socializare, acolo unde admiratorii au "aruncat" cu aprecieri în stânga şi în dreapta.

Loviturile cumplite din spatele goanei după bani

O vedem mereu cu zâmbetul pe buze şi recunoscătoare pentru tot ce are, dar nu puţine au fost momentele grele din viaţa sa. Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer, în urmă cu ceva timp. Totul a fost descoperit după un control de rutină, unde au fost descoperiţi noduli la sâni.

"Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive. Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo. Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control”, a povestit Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest