"N-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând!" Theo Rose, mărturisiri tulburătoare!

 


Theo Rose le-a dezvăluit fanilor ei că a suferit mult din dragoste, iar noua ei piesă reprezintă foarte bine felul în care s-a manifestat decepția amoroasă și în viața ei personală. Fără să se ascundă, cântăreața le-a recunoscut celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că își exprimă suferința în dragoste în mod vizibil.

Recent, Theo Rose le-a răspuns fanilor ei la toate întrebările legate de noua ei piesă, iar una dintre ele a fost mai personală decât restul. Unul dintre internauți a întrebat-o pe artistă dacă suferit atât de mult în dragoste ca personajul pe care îl joacă în videoclipul ei, iar ea nu a ezitat să răspundă.

Nu numai că a mărturisit că a suferit mult din dragoste, ci a recunoscut că în cazul ei suferința se manifestă foate puternic. Se pare că artista nu mânca și nu dormea în perioadele în care avea parte de o deziluzie. Tot ceea ce făcea era ”să zacă plângând”.

„Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează. Așa s-a manifestat la mine suferința și așa am cântat-o”, le-a mărturisit Theo Rose fanilor ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest