Naomi Campbell, dată în judecată de fostul iubit, după ce i-ar fi împrumutat supermodelului sume exorbitante de bani

 

Naomi Campbell a fost dată în judecată de fostul iubit, Vladislav Doronin, după ce i-a împrumutat sume exorbitante de bani pe care nu i-a recuperat nici până în momentul de față.

Naomi Campbell este implicată într-un scandal de proporții chiar cu fostul partner, Vladislav Doronin. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani, perioadă în care afaceristul a împrumutat-o cu sume exorbitante de bani.

Potrivit documentelor obținute de TMZ, Vladislav Doronin susține că modelul refuză să îi dea înapoi banii pe care i-a împrumutat. Deși încă nu este cunoscută cu exactitate suma de bani, se vehiculează că pe lângă aceasta, Naomi nu i-ar fi returnat fostului partener nici bunurile personale în valoare de trei milioane de dolari pe care le-ar fi „împrumutat”.

Naomi Campbell și Vladislav Doronin, o relație de cinci ani

Vladislav Doronin este un miliardar cunoscut datorită grupului hotelier de lux Aman Resorts care se extinde în 20 de țări. Totodată, afaceristul este și fondatorul Capital Group.

Vladislav Doronin și Naomi Campbell au început să formeze un cuplu în 2008, iar idila lor a rezistat cinci ani de zile. Deși au trecut șapte ani de când cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, fostul iubit al supermodelului continuă cu seria de acuzații adresate fostei partenere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest