Naomi Campbell s-a pozat goală pușcă în metroul din New York! Imagini de senzație cu modelul de 50 de ani/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Naomi Campbell este una dintre cele mai frumoase femei ale planetei. Și face cinste statutului pe care îl are! Supermodelul britanic arată incredibil la vârsta de 50 de ani, iar imaginile cu ea goală pușcă în metroul din New York stau drept mărturie.

Noemi Campbell s-a pozat goală în metroul newyourkez și a publicat imaginile chiar pe contul ei de instagram! Supermodelul britanic nu a precizat, însă, dacă shooting-ul a avut loc înainte sau după pandemia de coronavirus, dar misterul a fost elucidat de Vogue.

Se pare că ședința foto a fost un omagiu pentru Naomi, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, în vara anului 2019. Cei care au imortalizat ipostazele de senzație (GALERIE FOTO) ale supermodelului britanic au fost fotografii olandezi Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin.

S-a îmbrăcat în astronaut de teama coronavirusului

Încă de la apariția coronavirusului, Noemi Campbell s-a arătat terifiată de efectele virusului și de rapiditatea de răspândire. Astfel că înaintea unui zbor dintre Los Angeles la New York, supermodelul s-a echipat ca un astronaut pentru a nu fi infectată.

”Nu este un moment amuzant, dar așa mă simt confortabil. Încerc să reduc la minimum riscul îmbolnăvirii”, explica la momentul respectiv, Noemi Campbell.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest