Naomy, de la viața din bordeluri direct la finala națională a Eurovisionului!

 

Muzica este viaţa ei şi ar da orice să fie toată ziua pe scenă. Cu toate acestea, Naomy a fost nevoită să-şi abandoneze, la un moment dat, visul. Din dorinţa de a câştiga mai mulţi bani, românca a plecat în străinătate unde a lucrat în mai multe bordeluri. Şi asta nu-i tot.


Acum e fericită pentru că talentul i-a fost recunoscut. Dar viaţa n-a fost deloc uşoară până acum pentru Naomy. În urmă cu patru ani, cântăreaţa a plecat din România şi a ajuns să se prostitueze în mai multe bordeluri din Germania.

"Am făcut lucruri care nu-mi fac onoare. M-am prostituat. Câştigam şi câte 1.000 de euro pe zi, dar mulţi îi dădeam pe droguri. Căutam drog de calitate, ca să nu-mi distrug vocea." a spus Naomy.


La un moment dat, Naomy a pus punct calvarului în care trăia şi a plecat în Elveţia pentru o viaţă mai bună. Naomy mai are, totuşi, un vis. Vrea să scape definitv de bărbăţie şi pentru asta are de gând să se opereze.

"Anul acesta sper să devin femeie pe de-a-ntregul, mă voi opera în Thailanda. Intervenţia chirurgicală costă 7.000 de euro."


Hehehe, Naomy n-o duce chiar rău dacă îşi poate permite o asemenea operaţie.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest