Narcisa Moisa, devastată, din cauza despărțirii de tatăl copiilor ei! A izbucnit în lacrimi de disperare: „Nu pot fără tine!”/ VIDEO

 

Narcisa Moisa și Yoannes s-au despărțit, iar separarea a adus-o pe artistă în pragul disperării! Cea supranumită „Regina Manelelor” și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate, din cauza neînțelegerilor, iar anunțul a fost făcut chiar de bărbat pe contul lui de socializare.

Vestea că Narcisa Moisa și Yoannes nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă atât în rândul apropiaților celor doi, dar și în sufletul artistei care s-a arătat extrem de rănită de hotărârea luată de bărbat. Soțul artistei a dezvăluit pe contul lui de socializare că de acum înainte, va lucra cu Narcisa doar din punct de vedere profesional, iar împreună se vor ocupa de creșterea celor doi copii pe care îi au împreună, Davis și Kevin Ionuț.

„Relația mea cu Narcisa s-a încheiat. O sa avem o relație strict profesională. Nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. (...)  Am rămas buni prieteni, o sa ne creștem copiii la cel mai frumos mod posibil. Doar ca nu mai locuim împreuna. (...) Ea a vrut sa ne spălam rufele in public ceea ce m-a deranjat foarte tare pe lângă alte chestii cum ar fii ca i s-a cam urcat faima la cap și nu prea știe sa o controleze… și m-a determinat sa iau aceasta decizie. Oricum voiam de mult sa iau decizia asta ca nu prea mai mergea relația sincer sa fiu… era un fel de relație toxica… așa ca ii mulțumesc lui Dumnezeu ca s-a întâmplat așa", a spus soțul Narcisei Moisa.

Narcisa Moisa, devastată, din cauza despărțirii de tatăl copiilor ei!

După mesajul publicat de Yoannes, Narcisa Moisa a postat pe contul său de socializare un filmuleț în care își cerea iertare de la soțul său cu ochii în lacrimi. Devastată de separarea de tatăl copiilor ei, artista i-a declarat dragostea partenerului de viața și l-a implorat să se întoarcă înapoi acasă.

”Fără ei câteva ore, zile am mai putut sta dar fără tine nu pooot nici măcar o zi sa nu știu de tine , am fost mereu împreuna , am știut de tine tot timpul , cine îți face sa mănânci ? Cine iti calcă? Cine te îngrijește cineeeeeee? Ești in mintea mea in ochii mei . Nu pot sa ma descarc deloc, nici sa plâng măcar,ca ma văd copiii”, a scris Narcisa Moisa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest