Natalia Mateuț a dezvăluit cele două secrete ale siluetei perfecte: „Platoul pe care-l am în față”

 

Îndrăgita prezentatoare TV a spus ce mănâncă și câte zile merge la sală pentru a se menține în formă.

În exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Natalia Mateuț a dat din casă. Co-prezentatoarea de la Xtra Night Show a dezvăluit în premieră pe ce se bazează meniul ei în perioada de vară, fiind unul mai degrabă răcoros și foarte sănătos.

„Cam despre asta este vorba, despre platoul pe care îl am în față. Așa îmi mențin eu silueta! Mănânc brânză bună, o brânză moale și urdă, roșii bune, ceapă și ridichi cu sare, puțin ulei de măsline și cam asta este. Este dieta perfectă, super ieftină, super bună de vară, lejeră. Eu sunt mare consumatoare de alimente din acestea fresh și bune”, a spus vedeta.

Natalia Mateuț, 33 de ani, a recunoscut că încă nu a reușit să renunțe definitiv la dulciuri: „Nu am scos complet dulcele din viața mea, recunosc că sunt destul de dependentă încă de dulce, pentru că un pic de dulce din când în când îți mai cere și organismul, dar încerc pe cât posibil să-l evit”.

Pe lângă alimentație, vedeta a dezvăluit și că mișcarea fizică joacă un rol important în menținerea unei siluete tonifiate: „Eu combin totul cu sala, unde încerc să ajung 4, 5 zile pe săptămână. Eu nu dorm mai multe de 6, 7 ore pe noapte, nu-mi place deloc să dorm până târziu. La 8:30, 9 îmi pun ceasul să sune, mă trezesc, îmi fac cafeaua și apoi la 10:30 sunt la sală. Am încercat să mă educ în felul acesta și încerc să fiu activă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest