Natalia Mateuț, devastată de moartea prietenului Stephan Pelger! „Îl știam de la 16 ani!”

 

Vestea tragică a morții lui Stephan Pelger a adus o undă de șoc în industria modei și a showbiz-ului românesc. Designerul a fost găsit fără suflare în propria locuință. Natalia Mateuț, prietenă a creatorului de modă, a avut o reacție emoționantă la aflarea veștii pe care a aflat-o de la reporterii Spynews.ro.

Vedeta de la Antena Stars și Stephan Pelger erau prieteni apropiați, iar vestea morții sale a provocat un șoc în sufletul Nataliei Mateuț. Reporterii Spynews.ro au fost cei care au anunțat-o despre tragicul eveniment. Cei doi s-au întâlnit ultima oară cu ceva timp în urmă în București, iar nimic nu anticipa că Stephan Pelger avea să se confrunte cu probleme care să-l împingă la un astfel de gest tragic. Prietenia lor datează de când Natalia Mateuț avea doar 16 ani.

”Nu pot să cred așa ceva! Mi s-a făcut pielea de găină. Ne-am văzut acum ceva timp în oraș, în ultima perioadă nu mai țineam legătura foarte mult, dar era unul dintre prietenii mei buni, îl știu de la 16 ani, sunt șocată, mi-ai dat o veste groaznică, nu pot să cred așa ceva. Mă mai vedeam cu el la emisiune, prin oraș, nu știam să fi avut ceva, sunt șocată!”, a spus Natalia Mateuț, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Poliția a demarat o anchetă, iar trupul neînsuflețit al creatorului de modă urmează să fie transportat la INML în vederea necropsiei. ”La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul poliției.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest