Natalia Oreiro, grav bolnavă! Și-a amânat toate concertele, iar doctorii nu mai știu ce să îi facă/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Natalia Oreiro a fost una dintre cele mai iubite artiste ale planetei, însă strălucirea de altă dată a intrat într-un con de umbră, din cauza afecțiunii de care suferă. Și-a amânat toate concertele, iar doctorii nu mai știu ce să îi facă, din cauza manifestărilor extrem de ciudate ale bolii.

Au trecut mai bine de două decenii de când Natalia Oreiro dădea viață unora dintre cele mai iubite personaje de telenovele din toată lumea. Actrița s-a bucurat de faimă, bani, admirați și succes, ani la rândul. Și chiar și acum la 43 de ani, Natalia Oreiro continuă să aibă frumusețe și faimă. Dar, din păcate, din privința sănătătii lucrurile nu stau deloc bine. Vedeta suferă de o boală care îi afectează viața de zi cu zi.

Natalia Oreiro sună de misofonie, o tulburare de ordin neurologic care îi afectează grav viața cotidiană. Iar asta pentru că persoanele care au misofonie simt disconfort la auzul anumitor sunete, iar în cazurile grave anumite sunete le provoacă anxietate și atacuri de panică.

Actrița a povestit că sunetele de mestecat gumă sau cele ale pixului care scrie pe foaie, o deranjează atât de mult încât ajunge în punctul în care are anxietate, palpitații și frisoane.

Afecțiunea de care suferă i-a afectat Nataliei Oreiro, atât viața personală, cât și pe cea profesională. Vedeta povestea că nu mai poate lua masa alături de cineva pentru că o deranjează sunetul tacâmurilor. Și în plan profesional, vedeta este afectată. Recent, anulându-și concertele pe care le avea în Rusia, din cauza faptului că afecțiunea i s-a agravat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest