Naya Rivera, găsită moartă în lac, după ce și-a salvat fiul de la înec! A fost căutată șase zile

 

Naya Rivera a fost găsită moartă în lac, după ce și-a salvat fiul de patru ani, de la înec. Trupul neînsuflețit al actriței a fost recuperat luni, după ce șase zile a fost căutat încontinuu, în lacul Piru din California, acolo unde fusese văzută ultima oară.

Naya Rivera a dispărut pe data de 8 iulie, în cursul zilei de miercuri, în timp ce se aflat cu fiul ei, Josey, într-o plimbare cu barca. După aproximativ trei ore de când au părăsit docul, o persoană a găsit barca în larg, cu copilul dormind în ea. După ce micuțul Josey le-a spus polițiștilor că a văzut-o pe mama lui cum a dispărut sub apă, au început căutările.

Și-ar fi salvat copilul de la înec

Potrivit dovezilor, polițiștii au dezvăluit că principala teorie a morții ar fi aceea conform căreia fiul actriței ar fi căzut în apă, iar Rivera ar fi sărit după el ca să îl salveze. Organele legii au găsit o vestă de salvare în barcă, însă nu și hainele Nayei Rivera, ceea ce dovedește că a sărit în apă în grabă.

Anchetatorii cred că s-ar fi lovit la cap sau s-ar fi încurcat într-una dintre ramurile care există la fundul lacului și nu a mai putut să ajungă la suprafață, astfel ajungând să se înece.

Naya Rivera era cunoscută pentru rolul Santana Lopez din „Glee”, rol pe care l-a avut între anii 2009 și 2015, care i-a adus diverse nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest