Nea Beni îşi ia adio de la scenă! Acesta şi-a planificat deja ultimul concert

 

Artistul simte că sfârşitul îi e aproape, aşa că are de gând să îşi facă o ieşire magistrală. Înainte să îşi încheie socotelile cu viaţa lumească, Nea Beni are de gând să facă o mare petrecere în luna mai când împlineşte venerabila vârstă de 77 de ani. Interpretul şi-a făcut deja şi testamentul!

Îndrăgitul interpret se pregăteşte din timp pentru finalul inevitabil de care se apropie vertiginos. Artistul le-a mărturisit reporterilor de la Ziarul Click faptul că este îngrijorat de cât de repede s-au stins prieteni de-ai săi şi colegi de breaslă, printre care Marioara Murărescu, Gheorghe Dinică, Jean Constantin sau Ion Dolănescu.

„Vreau ca anul acesta, prin mai, să organizez un spectacol grandios la Bucureşti, intitulat Benone 77. Va fi o nebunie, cu mulţi invitaţi. Fac acum acest concert, că nu ştiu dacă mai prind altul. Mă uit în jurul meu, se duc toţi, rând pe rând, unii chiar mai tineri decât mine. La un moment dat, îmi va veni şi mie rândul. Presimt că moartea îmi dă târcoale."

Îndrăgit şi de tânăra generaţie, Nea Beni se ţine bine. La vâsta lui dă dovadă de o energie debordantă. Unde mai pui că are şi o sănătate de fier. Chiar şi aşa, artistul este prevăzător şi vrea să îşi regleze conturile înainte de plecare. „Am făcut testament. Dacă mor eu primul, tot ce am îi revine ei şi invers. Elena este criticul meu şi femeia care mi-a fost alături la bine şi la greu."

Toată agoniseala de-o viaţă i-o lasă nevestei alături de care a trăit în ultimii 34 de ani pentru că Dumnezeu nu l-a binecuvântat cu moştenitori.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest