Nea Mărin a dezvăluit de când Theo Rose și Alex Leonte nu mai formează un cuplu: „Mi-a zis că așa a fost să se întâmple!”

 

Unchiul lui Alex Leonte face mai multă lumină în despărțirea care a luat prin surprindere showbiz-ul autohton.

 

După o relație de 5 ani, în care au părut un cuplu perfect, Theo Rose și Alex Leonte au luat decizia că le va fi mai bine dacă vor merge pe drumuri separate. În exclusivitate la Antena Stars, Nea Mărin a susținut că rupture în cadrul relației dintre nepotul său și cântăreață s-a produs în prima parte a lunii iulie, mai precis cu trei săptămâni în urmă.

 

După ce a fost surprinsă sărutându-se cu Anghel Damian, Theo Rose a fost cea care a mărturisit pe rețelele de socializare că despărțirea dintre ea și iubitul ei, Alex Leonte, s-a întâmplat de ceva vreme, însă nu a oferit prea multe detalii. Nea Mărin a fost cel care a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că Theo Rose și Alex Leonte nu mai sunt împreună de trei săptămâni.

 

''Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. Alex este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă. Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit...Lumea a luat-o cum a luat-o'', a declarat Nea Mărin, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Theo Rose a fost prima care a anunțat că despărțirea de Alex Leonte s-a produs cu ceva vreme în urmă: ”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”.

 

Cântăreața în vârstă de 24 de ani nu a stat prea mult timp singură după despărțirea de Alex Leonte, ci s-a combinat cu Anghel Damian, cel care este regizor în cadrul serialului în care aceasta va apărea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest