Nea Mărin, despre despărţirea dintre Theo Rose şi nepotul lui: "Pentru mine a fost un şoc!"

 

Theo Rose și Alex Leonte au hotărât să meargă pe drumuri separate și să nu mai formeze un cuplu. După ce a fost surprinsă în presă la brațele altui bărbat, Theo Rose a decis să facă anunțul pe rețelele de socializare și să mărturisească că ea și Alex Leonte nu mai formează un cuplu deoarece lucrurile nu mai mergeau destul de bine între ei.

Nea Mărin a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu știa nimic despre despărțirea dintre cei doi, însă l-a sunat pe nepotul său, Alex, și a aflat că ei nu mai formează un cuplu de trei săptămâni. Nea Mărin susține că tinerii din ziua de azi renunță destul de repede și că celebritatea este cea care schimbă oamenii.

''Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El ( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.

Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit...Lumea a luat-o cum a luat-o.'', a declarat Nea Mărin, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest