Drama unei vedete de la noi! După ce copilul ei se zbate între viaţă şi moarte, o nouă veste o loveşte

 

Ieri se discuta despre coşmarul prin care trece Valeria di Monaco. Blonda plângea şi era disperată din cauză că starea fiului ei bolnav de leucemie, s-a agravat după ce ar fi luat o bacterie dintr-un spital din România.

Fericită că în sfârşit fiul său de zece ani a deschis ochii, Valeria di Monaco a intrat în direct şi a mărturisit ce bucurie a simţit atunci când copilul i-a dat semne de vindecare. Cu toate astea, problemele nu s-au sfârşit. Deoarece nu are actele necesare pentru a motiva absenţele de la şcoală, fiul Valeriei va rămâne repetent.

"Nu poţi să-ţi imaginezi când l-am văzut că deschide ochii. E ceva fabulos. Nu credeam că-i mai deschide. Am vorbit cu preotul ortodox de aici şi ne aşteaptă la el să poată veni la spital să poată să vină să-l împărtăşească şi se aşteaptă să-l deconecteze de la aparate. Trei luni de zile, copilul meu a stat non-stop pe medicamentaţie. Copilul meu va rămâne şi repetent pentru că n-am acte doveditoare. Doctorii de aici au spus că se va face bine. Fac tot posibilul pentru acest copil să trăiască", a mărturisit vedeta.

Ce s-a întâmplat
În urmă cu două luni a început coșmarul Valeriei și ai fiului ei de 10 ani. ”A venit de la joacă, îi curgea sânge din nas. Am mers la medic, iar acolo i-au făcut analize. Și atunci am aflat ce are... Leucemie... L-am internat la Spitalul Fundeni, iar de atunci trăiesc cel mai negru coșmar pe care mi-l puteam închipui”, ne povestea Valeria de Monaco.

Dar, din păcate, situația spitalelor românești este mai gravă decât își imagina careva, iar dramele produse în saloanele bolnavilor întrec orice scenariu de film horror. ”L-am internat și, în spital, a luat o boală. Pe lângă că are leucemie, s-a și infectat cu ceva. Acum, de o lună și jumătate, este în comă indusă. Nu mai zic cum arată, că mi l-au măcelărit, este vânăt de tot corpul. Mi-e frică că moare, medicii nu știau ce să îi facă, nu aveau antiobiotice, nu aveau nimic. Este o crimă ce se petrece în spitalele din România, iar ei vor să ascundă toată mizeria sub preș. Nici nu voiau să mă lase să îl mut la un alt spital, în Franța, nu au vrut să îmi elibereze documentele medicale, nimic”, ne-a mai spus, revoltată și înlăcrimată, sărmana femeie.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest