Necazurile se ţin lanţ pentru Oana Roman! Totul a fost dezvăluit printr-un răspuns la un SMS: "Trebuie să vând casa până la sfârşitul lunii, sănătatea şi viaţa ei depind de asta"

 

Oana Roman trece printr-o perioadă grea din viaţa ei. Aceasta a anunţat pe blogul ei că starea de sănătate a persoanelor apropiate este precară.

În contextul zâmbetului etern al vedetelor de pe ecrane, Oana Roman a povestit fanilor săi grijile ce îi apasă umerii.

"Azi mă suna insistent cineva cu care trebuie să mă văd pentru a recupera nişte acte şi a încheia o colaborare care a ajuns la termen. Nu am răspuns pentru că dădeam telefoane pentru alte probleme urgente. M-a apostrofat printr-un mesaj că nu-i frumos să nu-i răspund. I-am explicat că am alte urgenţe, că sunt într-o perioadă în care încerc să prioritizez lucrurile astfel încât să reuşesc să le descurc pe toate. I-am explicat că am o rudă apropiată în stare gravă de sănătate şi nu mă are decât pe mine sprijin. I-am explicat că trebuie să am grijă şi de mama să o duc la un consult şi de Isabela că e răcită de două săptămâni (...) să vând o casă a unei rude până la sfârşitul lunii căci sănătatea şi viaţa ei depind de asta", a scris Oana Roman pe blog.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest